Marcin Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Witam was wszystkich. Od dzisiaj pojawił mi się jakiś dziwny problem z kartą sieciową WiFi a mianowicie chodzi o to, że na zasilaniu z baterii rozłącza internet tzn pokazuje się żółty wykrzyknik i problem z siecią. Nie ważne na jakim routerze, na jakiej sieci. Instalowałem sterowniki od nowa ale nic nie pomogło. Doszedłem do tego, że ten problem jest tylko na zasilaniu na baterii a jak podłącze zasilacz to jest wszystko ok. Doszedłem do tego przez przypadek bo jak męczyłem kartę sieciową to w końcu bateria i się rozładowała więc podłączyłem zasilacz i o dziwo działa cały czas ale wystarczy tylko odłączyć zasilacz i problem powraca. Ktoś spotkał się z takim problemem? Sterowników na stronie DELLa nie ma do wifi tylko do bluetooth. System to win10 Wysłane z mojego MEIZU PRO 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j00zek Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 sprawdź zaawansowane ustawienia karty > oszczędzanie energii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ryrzy Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 karty intela na win 10 (w sumie od win8) mają problemy. sam miałem w lapku karte intel n2200 i nie działało w ogóle N na niej... chwile byl net i się rozłączało. Wyleciała z hukiem, dalem qualcomma i jest juz ok :). Znajomek miał dokładnie to samo i wymienił na broadcoma jakiegoś, problemu już nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Wychodzi na to, że j00zek ma rację. Tylko dziwne że to tak samo z siebie przestało działać. No ale cóż. Co do kart Intela. Wiem, tylko jakoś nigdy nie mam kiedy jej zmienić. Wysłane z mojego MEIZU PRO 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts