robert_cz Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Wie ktoś po co nasze wersje zawierają wkompilowane "LCD supprot". Da się to do czegoś wykorzystać, może na wyświetlaczu od BSLA? Pytam, bo nigdzie o takiej możliwości nie czytałem, a widzę, że nasz oscam ma to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Wie ktoś po co nasze wersje zawierają wkompilowane "LCD supprot". Da się to do czegoś wykorzystać, może na wyświetlaczu od BSLA? Pytam, bo nigdzie o takiej możliwości nie czytałem, a widzę, że nasz oscam ma to. ta funkcja wbrew pozorom nie ma nic wspólnego z LCD w sensie wyświetlacza. Jest odpowiedzialna za tworzenie pliku tekstowego z informacją o "stanie oscama", aktualizowanego raz na ileś sekund. Po więcej odsyłam >>> tutaj <<<. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_cz Posted November 13, 2015 Author Share Posted November 13, 2015 Wie ktoś po co nasze wersje zawierają wkompilowane "LCD supprot". Da się to do czegoś wykorzystać, może na wyświetlaczu od BSLA? Pytam, bo nigdzie o takiej możliwości nie czytałem, a widzę, że nasz oscam ma to. ta funkcja wbrew pozorom nie ma nic wspólnego z LCD w sensie wyświetlacza. Jest odpowiedzialna za tworzenie pliku tekstowego z informacją o "stanie oscama", aktualizowanego raz na ileś sekund. Po więcej odsyłam >>> tutaj <<<. A z tym plikiem co później, jest do czegoś wykorzystywany w naszych sysyemach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 A z tym plikiem co później, jest do czegoś wykorzystywany w naszych sysyemach? Nic, ale jakby ktoś chciał, to może sobie na tej podstawie porobić jakieś skrypty, a wpływ na rozmiar binarki ta funkcja ma bliski zeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts