robert_cz Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Wie ktoś po co nasze wersje zawierają wkompilowane "LCD supprot". Da się to do czegoś wykorzystać, może na wyświetlaczu od BSLA? Pytam, bo nigdzie o takiej możliwości nie czytałem, a widzę, że nasz oscam ma to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Wie ktoś po co nasze wersje zawierają wkompilowane "LCD supprot". Da się to do czegoś wykorzystać, może na wyświetlaczu od BSLA? Pytam, bo nigdzie o takiej możliwości nie czytałem, a widzę, że nasz oscam ma to. ta funkcja wbrew pozorom nie ma nic wspólnego z LCD w sensie wyświetlacza. Jest odpowiedzialna za tworzenie pliku tekstowego z informacją o "stanie oscama", aktualizowanego raz na ileś sekund. Po więcej odsyłam >>> tutaj <<<. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Wie ktoś po co nasze wersje zawierają wkompilowane "LCD supprot". Da się to do czegoś wykorzystać, może na wyświetlaczu od BSLA? Pytam, bo nigdzie o takiej możliwości nie czytałem, a widzę, że nasz oscam ma to. ta funkcja wbrew pozorom nie ma nic wspólnego z LCD w sensie wyświetlacza. Jest odpowiedzialna za tworzenie pliku tekstowego z informacją o "stanie oscama", aktualizowanego raz na ileś sekund. Po więcej odsyłam >>> tutaj <<<. A z tym plikiem co później, jest do czegoś wykorzystywany w naszych sysyemach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 A z tym plikiem co później, jest do czegoś wykorzystywany w naszych sysyemach? Nic, ale jakby ktoś chciał, to może sobie na tej podstawie porobić jakieś skrypty, a wpływ na rozmiar binarki ta funkcja ma bliski zeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi