Gość rebrov Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Przepraszam za ostatni post. Cały czas się męczę z tym odtwarzaczem domyślny (przycisk N na pilocie) otóż odtwarza tyko i wyłącznie to co nagrałem na dekoderze, natomiast problem jest z innymi plikami .mp4, avi i całą resztą. Jak wybiorę plik np mp4 to na ekranie robi się ciemny a pasek postępu cały czas jest na 0 więc nic się nie dzieje i muszę wyjść z odtwarzacza. Sprawdziłem cz mam opkg list-installed |grep mpeg ffmpeg - 2.7.1-1 ffmpeg-libs-core - 2.7.1-1 ffmpeg-libs-ext - 2.7.1-1 GraterliaOS:~# opkg list-installed |grep gst gst-plugins-base-gos - 1.6.0-2 gstreamer-gos - 1.6.0-2 zainstalowałem również Mediaplayer2 ale nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zainstaluj sobie wtyczke z opkg (wtyczki): -enigma2-plugin-advancedfreeplayer restart i sprawdź czy ci odtwarza, jak nie będzie to doinstaluj z opkg (openpli): -enigma2-multiframework restart i sprawdź jak nie pomoże to kombinujemy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rebrov Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 działa , dzięki pomogło -enigma2-multiframework Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryrzy Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 pozwole sobie dołączyć pytanko nt multiframeworka, czy to normalnie, że wcina przeszło 50% pamięci i dosyć sporo procka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rebrov Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 u mnie to samo, chyba to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszwu Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Po zainstalowaniu enigma2-multiframework działają wam filmy ? tnie strasznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ludzie! konkrety! na czym tnie? jaki tuner? jaki odtwarzacz? co zainstalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Mi tnie na ESI i AFP. Tylko nie wszystkie formaty głównie avi/mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 jaki rootID sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi