Gość united Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Witam Jest jakiś sposób aby np.po wyłączeniu prądu Nbox włączył się na danym kanale ? Wiem że tak idzie i tak miałem,ale wgrałem inną listę i nie wiem co się zmieniło,że się nie da .Mam go dopiero kilka dni,więc dopiero łapie to i owo,oczywiście E2 na pokładzie i Open PLI jest zainstalowane . Ma ktoś pomysł ? Restart boxa czy Enigmy na danym kanale nic nie daje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 na liście kanałów naciśnij menu i tam masz poszukiwaną opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja mam taki pomysł że z opisu wynika że nie używasz Gos, więc to nie to forum, jak to mówią to nie nasz soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 @TomTelos: to nie ma znaczenia, w każdym jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość united Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 na liście kanałów naciśnij menu i tam masz poszukiwaną opcję. To się nazywa fachowa odpowiedz ! Wielkie wielkie dzięki,wszystko teraz gra jak trzeba ! Przy okazji jeszcze jedno pytanie,do tego czasu do list miałem Dreambox Edit w wersji 5.0.0.0 ,pobrałem dziś nową 6.0..... coś tam,problem taki że jak wcisnę dany bukiet po prawej to w tabelce obok wyskakują kanały,dokładniej numery kanałów a nie ma nazwy kanałów wyświetlanych,widać je dopiero gdy " najadę myszką" na numer kanału wtedy podświetla nazwę,wie ktoś gdzie problem w tej nowej wersji,dodam że dzieje się tak na różnych listach z E2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi