Guest belialek Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Witam, Czym może być spowodowane freezowanie niektórych kanałów tego samego operatora z tej samej karty? Przykładowo C+ śmiga idealnie a Eleven co chwila łapie zwiechy... OScam jako klient serwera CCcam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Witam, Czym może być spowodowane freezowanie niektórych kanałów tego samego operatora z tej samej karty? Przykładowo C+ śmiga idealnie a Eleven co chwila łapie zwiechy... OScam jako klient serwera CCcam. krótko: 1) bez logów nie da się postawić żadnej diagnozy. 2) cccam to (nie rozwijane i nie poprawianie od dawna) zuooooo, włącznie z tym, że cccam potrafi paść gdy dostanie określone dane z oscama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok666 Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Pewnie miał na myśli protokół cccam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest belialek Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Dokładnie, chodziło mi o protokół CCcam - mój błąd :) W załącznikach logi i moje konfigi - oscam.services wygenerowane przez generator online (nie wiem czy nie trzeba tam coś dopisać, bo są puste pola provid i srvid). Pliki oscam.provid, oscam.tiers, oscam.ratelimit, oscam.whitelist są u mnie puste. Najbardziej mnie zastanawia, dlaczego niektóre kanały w ramach jednej karty działają a niektóre nie... Jeszcze rozumiałbym jakby WSZYSTKO nie działało/ścinało, ale tak? logi.txt oscam.conf.txt oscam.dvbapi.txt oscam.server.txt oscam.services.txt oscam.srvid.txt oscam.user.txt logi.txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts