Jump to content

Klient OScam - niektóre kanały ścinają

Guest belialek

Recommended Posts

Guest belialek

Witam,

Czym może być spowodowane freezowanie niektórych kanałów tego samego operatora z tej samej karty? Przykładowo C+ śmiga idealnie a Eleven co chwila łapie zwiechy... OScam jako klient serwera CCcam.

Witam,

Czym może być spowodowane freezowanie niektórych kanałów tego samego operatora z tej samej karty? Przykładowo C+ śmiga idealnie a Eleven co chwila łapie zwiechy... OScam jako klient serwera CCcam.

krótko:

1) bez logów nie da się postawić żadnej diagnozy.

2) cccam to (nie rozwijane i nie poprawianie od dawna) zuooooo, włącznie z tym, że cccam potrafi paść gdy dostanie określone dane z oscama.

Guest belialek

Dokładnie, chodziło mi o protokół CCcam - mój błąd :) W załącznikach logi i moje konfigi - oscam.services wygenerowane przez generator online (nie wiem czy nie trzeba tam coś dopisać, bo są puste pola provid i srvid). Pliki oscam.provid, oscam.tiers, oscam.ratelimit, oscam.whitelist są u mnie puste.

Najbardziej mnie zastanawia, dlaczego niektóre kanały w ramach jednej karty działają a niektóre nie... Jeszcze rozumiałbym jakby WSZYSTKO nie działało/ścinało, ale tak?

logi.txt

oscam.conf.txt

oscam.dvbapi.txt

oscam.server.txt

oscam.services.txt

oscam.srvid.txt

oscam.user.txt

logi.txt