Gość belialek Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam, Czym może być spowodowane freezowanie niektórych kanałów tego samego operatora z tej samej karty? Przykładowo C+ śmiga idealnie a Eleven co chwila łapie zwiechy... OScam jako klient serwera CCcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam, Czym może być spowodowane freezowanie niektórych kanałów tego samego operatora z tej samej karty? Przykładowo C+ śmiga idealnie a Eleven co chwila łapie zwiechy... OScam jako klient serwera CCcam. krótko: 1) bez logów nie da się postawić żadnej diagnozy. 2) cccam to (nie rozwijane i nie poprawianie od dawna) zuooooo, włącznie z tym, że cccam potrafi paść gdy dostanie określone dane z oscama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Pewnie miał na myśli protokół cccam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość belialek Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dokładnie, chodziło mi o protokół CCcam - mój błąd :) W załącznikach logi i moje konfigi - oscam.services wygenerowane przez generator online (nie wiem czy nie trzeba tam coś dopisać, bo są puste pola provid i srvid). Pliki oscam.provid, oscam.tiers, oscam.ratelimit, oscam.whitelist są u mnie puste. Najbardziej mnie zastanawia, dlaczego niektóre kanały w ramach jednej karty działają a niektóre nie... Jeszcze rozumiałbym jakby WSZYSTKO nie działało/ścinało, ale tak? logi.txt oscam.conf.txt oscam.dvbapi.txt oscam.server.txt oscam.services.txt oscam.srvid.txt oscam.user.txt logi.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi