Skocz do zawartości

Klient OScam - niektóre kanały ścinają

Gość belialek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.10.2015 o 16:47, belialek napisał(a):

Witam,

Czym może być spowodowane freezowanie niektórych kanałów tego samego operatora z tej samej karty? Przykładowo C+ śmiga idealnie a Eleven co chwila łapie zwiechy... OScam jako klient serwera CCcam.

krótko:

1) bez logów nie da się postawić żadnej diagnozy.

2) cccam to (nie rozwijane i nie poprawianie od dawna) zuooooo, włącznie z tym, że cccam potrafi paść gdy dostanie określone dane z oscama.

Dokładnie, chodziło mi o protokół CCcam - mój błąd :) W załącznikach logi i moje konfigi - oscam.services wygenerowane przez generator online (nie wiem czy nie trzeba tam coś dopisać, bo są puste pola provid i srvid). Pliki oscam.provid, oscam.tiers, oscam.ratelimit, oscam.whitelist są u mnie puste.

Najbardziej mnie zastanawia, dlaczego niektóre kanały w ramach jednej karty działają a niektóre nie... Jeszcze rozumiałbym jakby WSZYSTKO nie działało/ścinało, ale tak?

logi.txtPobieranie informacji ...

oscam.conf.txtPobieranie informacji ...

oscam.dvbapi.txtPobieranie informacji ...

oscam.server.txtPobieranie informacji ...

oscam.services.txtPobieranie informacji ...

oscam.srvid.txtPobieranie informacji ...

oscam.user.txtPobieranie informacji ...

logi.txtPobieranie informacji ...