Guest lordi156 Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 mam problem z dekoderem BSLA, od pewnego czasu nie zawsze wykrywa mi dysk. Nie wiem od czego to zależy. Średnio raz na 5-6 ponownych uruchomień dysk ponownie widać podczas wpisywanie komendy fdisk -l. Wgrywałem nowego uboota, env, przeinstalowałem Graterlie... nadal to samo. macie jakieś pomysły co może powodować taki efekt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j00zek Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Ja bym zaczal od zwiekszenia parametru delay w konfiguracji uboota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lordi156 Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Ja bym zaczal od zwiekszenia parametru delay w konfiguracji uboota chodzi o plik env? Podpowiecie mi gdzie mogę o tym poczytać? Szukam od wczoraj i nie wiem gdzie jest ten parametr i jak go wgrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts