Gość lordi156 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 mam problem z dekoderem BSLA, od pewnego czasu nie zawsze wykrywa mi dysk. Nie wiem od czego to zależy. Średnio raz na 5-6 ponownych uruchomień dysk ponownie widać podczas wpisywanie komendy fdisk -l. Wgrywałem nowego uboota, env, przeinstalowałem Graterlie... nadal to samo. macie jakieś pomysły co może powodować taki efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja bym zaczal od zwiekszenia parametru delay w konfiguracji uboota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lordi156 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja bym zaczal od zwiekszenia parametru delay w konfiguracji uboota chodzi o plik env? Podpowiecie mi gdzie mogę o tym poczytać? Szukam od wczoraj i nie wiem gdzie jest ten parametr i jak go wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi