Szycha881 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Panowie, wiecie może, gdzie znajdę pliki dotyczące funkcji "Zapasowy zdalny odbiornik" oraz "Konfiguracja do pracy bez anteny sat" ? Wytapane z mojego Galaxy S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam kolego. A mogę wiedzieć po ci one? czy może przypadkiem na konkurencyjnym forum(pk...m.pl) też poruszałeś ten temat i chcesz po prostu skopiować funkcje do tamtego oprogramowania? Czy mam racje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha881 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie tylko, chciałbym sprawdzić na jakiej zasadzie to działa,czemu nie ma buforowania jak przy streamach Nawet jeśli miałbym to gdzieś przeportować, to i tak tylko do użytku własnego, gdyż nie jestem w jakikolwiek sposób powiązany z Waszą konkurencją Wytapane z mojego Galaxy S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Funkcja zapasowego odbiornika jest elementem składowym openpli. Dzięki temu, niewidocznie dla Użytkownika i bez potrzeby kombinacji z lista kanałów,,wszystko pięknie działa. Nie da się jej tak po prostu przenieść. Jeśli jakiś soft nie ma tej funkcji, to używa starutenkiej wersji openpli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha881 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 O ile pamiętam w OpenPli 8.6 tej funkcji również nie ma Wytapane z mojego Galaxy S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 A kto ci powiedzial ze openpli 8,6 jest oparta na odpowiednio nowej wersji openpli? ? Z mojej strony koniec dyskusji. Otrzymales iasna i zwiezla odpowiedx. Twoi wybor co zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi