Guest daromen21 Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Hej.Mam pytanie.Czy dało by się w prosty sposób zwiększyć regulacje świecenia wyświetlacza? Tak jak jest to w nbox. Strasznie mocno świeci w nocy po oczach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j00zek Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Regulacja jest zależna od sprzętu, więc nie widzę szans. Pozostaje Ci: - wyłączać na noc wyświetlacz całkowicie, - przyciemnić na stałe podkładając folię pomiędzy wyświetlacz a pane przedni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Hej.Mam pytanie.Czy dało by się w prosty sposób zwiększyć regulacje świecenia wyświetlacza? Tak jak jest to w nbox. Strasznie mocno świeci w nocy po oczach. a ustaw jak w załączniku w/g mnie w standby nie razi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daromen21 Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Mam już ustawione na mini ale wraz jest za mocno. EDIT: Udało mi się rozwiązać problem z mocno świecącym wyświetlaczem. Przyklejem kawałek folii do przyciemniania szyb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts