Gość daromen21 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Hej.Mam pytanie.Czy dało by się w prosty sposób zwiększyć regulacje świecenia wyświetlacza? Tak jak jest to w nbox. Strasznie mocno świeci w nocy po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Regulacja jest zależna od sprzętu, więc nie widzę szans. Pozostaje Ci: - wyłączać na noc wyświetlacz całkowicie, - przyciemnić na stałe podkładając folię pomiędzy wyświetlacz a pane przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hej.Mam pytanie.Czy dało by się w prosty sposób zwiększyć regulacje świecenia wyświetlacza? Tak jak jest to w nbox. Strasznie mocno świeci w nocy po oczach. a ustaw jak w załączniku w/g mnie w standby nie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Mam już ustawione na mini ale wraz jest za mocno. EDIT: Udało mi się rozwiązać problem z mocno świecącym wyświetlaczem. Przyklejem kawałek folii do przyciemniania szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi