TomTelos Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jest to plugin wyszukujący tylko filmy w bazie: https://www.themoviedb.org/. Wywołuję się ją z poziomu menu EPG (przytrzymać przycisk EPG, zależy jak się ma ustawione przyciski) lub tam gdzie są nagrania, wskazujemy nagranie i przycisk setup. Nie jest to może wtyczka filmweb ale zawsze coś. Przynajmniej nic lepszego nie ma dostępnego publicznie ;). Wyszukuje polskie znaki i polskie nazwy filmów, ale nie wszystkie, szczególnie ma problem ze starszymi filmami, ale to nie wina wtyczki tylko taka jest baza na stronie, wtedy trzeba po angielsku ręcznie wpisać i wyszukać. Z mojej strony spolszczyłem wtyczkę i poprawiłem wyświetlanie okładki na naszym GOS. Wtyczka dostępna w OPKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Apeluje o dodanie do repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowin666 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Plugin super ale czy da się zrobić tak, żeby zapamiętywało opisy i wyświetlało je na liście filmów? Teraz za każdym razem trzeba wyszukiwać w bazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ten plugin TMDb jaki i Coverfind potrafi zapisywać opisy. Tylko że zapisuje je do pliku.txt a nasz movieselection czyta tylko pliki .eit Nie wiem jak jest na innych softach ale plugin emc czyta pliki .txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi