Gość slimaktlen Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam,po akutalizacji nie mogę skakać między bukietami wybierając numer kanału,np na liście Polska full mam 100 kanałów i chcem sprzeskoczyć do kanału 800 który jest w bukiecie muzyka i nie mogę a kiedyś było można.Teraz trzeba wyświetlić listy ulubione ,przełączyć się na ta wybraną i dopiero można wejść na wybrany kanał.Jak to poprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Numerowanie w bukietach od 1 w ustawieniach Interfejsu GUI ustawione na nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata61 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 witam między bukietami możesz skakać strzałkami przewijania >> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimaktlen Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 @mickey tak ustawione,potrzebny był reset ( i to chyba 2 razy ) choć nie wiem dlaczego,wcześniej z tego co pamiętam nie był potrzebny. Temat do zamknięcia,dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi