Gość kozak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Hej, po zrobieniu aktualizacji przez konsolę nie mogę się dostać do tunera przez FTP. próbowałem nazwy użytkownika/hasła root ale nie działa. do tej pory logowałem sie bez problemu, ale po aktualizacji niestety nie idzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Były jakieś błędy podczas aktualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 nie, wszystko było ok. tuner działa bez zastrzeżeń. PRzez putty łączę się bez problemu, ale przez wincsp albo totalcommander niestety nie moge. zmieniłem hasło w passwd i dalej nic, komunikat że komputer zdalny nie odpowiada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi