Gość slimaktlen Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam,nie bardzo wiem jak ale mam hasło do tunera po ssh ,pytanie jak je usunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Domyślnie w GOS nie ma hasła (o ile pamiętam, bo dawno nie instalowałem od zera). Jeżeli masz hasło i go nie znasz ... to może to pomoże: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,1244.msg16485.html#msg16485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimaktlen Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 dzieki @Mickey szukałem na forum ,znalazłem że w tym pliku ale nie wiedziałem co trzeba usunąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi