Gość Wiech54 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Bawię się przerobioną płytą ESI88 z E2 (OpenPli). Chciałbym mieć w tunerze wersję 8.2.1 mod tux. Wiem że nie ma jeszcze udostępnionej wersji na ten tuner (a może w ogóle tej wersji jeszcze nie ma). Po pierwsze jestem początkującym(raczkującym) użytkownikiem linuxa ale staram się czegoś nauczyć mimo mojego wieku. Potrzebowałbym wskazówek (może być bez łopatologii) jak przełożyć ww. moda na ESI88. Zdaję sobie sprawę z tego że zadanie pewnie mnie przerośnie ale jak nie spróbuję to pozostanie czekać aż któryś z "oblatanych " w temacie kolegów to zrobi a ja ewentualnie mogę wystąpić w roli testera. W sumie to jestem raczej "grzebaczem" w elektronice a nie oglądaczem TV (naprawiam sprzęt elektroniczny od około 40tu lat i oprócz tego to moje hobby) i bawi mnie dłubanie w elektronice. Oprócz tego nie znalazłem wersji .tar na ESI88. Wersja HDclone nie odpowiada mi chociaż "skazany" jestem na jej używanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jessi23 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam wszytko w swoim czasie.Prace trwają nad modem na ESi88 pozatym nie tak szybko napisać moda na soft. Trza dopracować to co jest a o soft na dekodery co wspominasz będzie i może nawet szybciej niż sie komuś może wydawać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi