Gość MUSTAPHA Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam, Czy jest ktoś w stanie w ciągu kilku godzin przerobić zamieszczone w załączniku sterowniki do karty sieciowej TL-WN727N w versji 4.1 pod nasze tunery z zainstalowaną Graterlią? Sterownik jest pod Enigmę https://wikidevi.com/wiki/TP-LINK_TL-WN727N_v4 Niestety ani ja nie wiedziałem, ani pani w sklepie (choć sprawdzała przy mnie w internecie), że karta ma być w wersji od 2.1 - 3.1, aby pasowała do naszych tunków i teraz, albo ktoś przerobi ten sterownik który zmieściłem w załączniku najpóźniej do jutra do 10:00, albo po prostu będę musiał jechać oddać ową kartę do sklepu. A więc krótka piłka Panowie.... ;) Mnie interesowałoby tunery Sagecom DSi87 oraz nBOX BSLA 9800 A w szczególności dla tego pierwszego Sagecom DSi87 mt7610u_wifi_sta_v3002_dpo_20130916.tar.bz2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2099.msg28924.html#msg28924 tu masz dla ADB5800xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MUSTAPHA Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A pod DSI87? Na razie bardziej on mnie gniecie, aniżeli nBox :-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 trzeba czekać aż ktoś kto ma środowisko do kompilacji sterowników na dsi87 znajdzie chwile czasu i chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MUSTAPHA Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Spoko, rozumiem... Dlatego najprościej będzie pojechać jutro i oddać tą kartę do sklepu, bo nawet na tunerze DVB-T (Ferguson T650i) karta ta nie rusza, tylko tuner również wymaga RT5370. Mam jeszcze SkyBox-a no, ale tam leci po LAN-ie, więc karta jakby nawet tam poszła to jest mi tam zbędna. :( Temat ten proszę nie zamykać i nie usuwać, bo może, jakby komuś się chciało i przekompilował te pliki to może jeszcze ktoś skorzysta. ;) Czy mogły posypać się ENV-y przez co nie działa żadna karta na chipsecie RT5370? Nie piszemy posta pod własnym postem... edytujemy. Scalono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi