Gość Wacho Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jest szansa na sterownik do DVB-C na USB lub z przerobionego bliźniaka BSKA z Multimedia. Na allegro pojawiły się takie przerobione na E2 tylko głowica nie działa, kupiłem ich kilka i chciałem użyć do kablówki i udostępniać do innych po srteam. Mam dwa DVB-C na USB w tym jeden z analogiem, da radę to odpalić na nboxie tak jak dedykowany DVB-T Jeden to Hauppauge WinTV-HVR 930C-HD DVB-C/T&analoges Drugi to Techno Trend TT-TVStick CT2-4400 DVB-C/T/T2 Twin-Tuner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak napiszesz sterownik to uruchomisz. Za Ciebie nikt tego raczej nie zrobi no bo po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi