Gość booklover Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zrobiłem upgrade GOS, wchodzę w Main menu -- Plugins i mam komunikat: Some plugins are not available: Extensions/OpenWebif (cannot import name loadEpg) Gdzie szukać przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Przeinstalować ? kiedy wcześniej było aktualizacja systemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość booklover Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Reinstalację plugina robiłem kilka razy. Okazało się, że jakieś śmieci miałem w katalogu z binariami plugina. Po ich usunięciu i kolejnej instalacji jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi