Gość titek Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam takie pytanie czy ktoś próbował odebrać VOD nc+ na BSLA?? tzn nagrać ? Znalazłem liste częstotliwości: po 02:00 10.892 11.278 11.488 po 04:00 11.411 Są to dosyły CANAL+ VOD, PREMIERY VOD+ oraz HBO OD... I teraz pytanie czy wystarczy zaplanować nagrywanie o 2.00 w nocy i to się nagra ?? mam pakiet All Inclusive+ także chciałbym zobaczyć czy istnieje techniczna możliwość odbioru tych kanałów na moim odbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gx Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kiedyś, jak jeszcze miałem ADB 5800SX i Cameleona z pak. C+ PLATINUM to bez problemu nagrywałem i odtwarzałem transmisje z częstotliwości CANAL+ VOD, spróbuj, co Ci szkodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terrazo Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Przepraszam czy ktoś może podać liste kanałów z tymi dosyłami VOD ?? to bym zaplanował nagranie próbowałem dodać to ręcznie ale niestety nic się nie nagrało... ;( Podejrzewam że trzeba by było wstać o 2.00 i przeskanować tp. ale nie mam takiej możliwości teraz... Dziekuje z góry za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi