Gość levy22 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam. Mam problem taki jak w temacie OSD nie mieści się na ekranie. Wyświetlane OSD np z informacją o pluginach lub podczas wyszukiwania w mytube widać dopiero trzecią literkę. Macie na to jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelia Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jaki masz telewizor? To znaczy, czy CRT, czy coś nowszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość red Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Może masz ustawione scart zamiast hdmi? Klawisz @ na pilocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość levy22 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 wszystko na HDMI. Dolne oosd z informacją jaki kanał, kodowanie itp dopasowane prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelia Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Podaj dokładny model telewizora i jak masz ustawione skalowanie obrazu w telewizorze (nie w tunerze). Nie mowa o wybór 16:9 lub 4:3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Informacja jakiej skórki używasz też się przyda. Na początku, kiedy używałem skórki SD (bardzo czytelnej, co było jej zaletą), to obcinało mi FreePlayera - chyba tylko środek było widać. Poza tym, jako użytkownik SCARTa nie wiem czy jest na HDMI opcja wyboru rozdzielczości? Próbowałeś zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi