Gość artur_n Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam serdecznie, wczoraj zainstalowałem Graterlia OS na dwóch moich dekoderach jeden 5800sx i 5800s. Dziś rano wstaje i oba dekodery powieszone z napisami na wyświetlaczach shutdown. Ktoś orientuje się czy to wina jakiegoś pluginu (Auto wyłączanie?) czy czegoś innego? Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość colquhoun Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zmień: setup/ustawienia/system/ustawienia Auto-usypiania/Enable automatic power off in standby na wyłącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zrobiłem tak z samego rana. Jak narazie jest OK. Tylko wolał bym tego pluginu się nie pozbywać. Ktoś ma podobnie jak ja bądź zna rozwiązanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Generalnie tunery nboxopodobne nie mają zaimplementowanej funkcji wyłączania. Działa jedynie czuwanie. Na razie ustaw w tej wtyczce żeby przełączał do czuwania. Wyłączenie (albo prawie wyłączenie) pewnie pojawi się niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi