Gość pablik Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ale ja nie ustawiłem tego dla danego użytkownika tylko dla wszystkich, to konto gościa chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voyteckst Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To nie wiem, bo ja zawsze ustawiam użytkownika. może -o user=nazwa_konta_gościa,password='' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablik Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 To nie wiem, bo ja zawsze ustawiam użytkownika. może -o user=nazwa_konta_gościa,password='' ? Nie wiem dlaczego ale jak ustawiłem dostęp dla usera to poszło root@Server:/media# mount -t cifs -o user=pablik,password=test //192.168.1.9/Dane /media/test2 root@Server:/media# Wielkie dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi