Gość zbarriver Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 U mnie też filmy przycinały, potwierdzam że rozwiązaniem jest konwersja na mkv u mnie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimaktlen Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam,może podczepię się pod temat,mianowicie nagrywam bajki na dysku w miom esi ,ale w "ts" zajmują sporo miejsca,czy można to przekonwertować na jakiś format żeby mniej zajmowało? Najlepiej bezpośrednio na tunerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tkkaras Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 A czy jest możliwe odtworzenie pliku *.mkv z głosem w formacie DTS? jeśli tak, to jak to można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nic nie piszesz jaki dekoder... na nbox 5800 nie ma takiej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tkkaras Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No tak nie napisałem ale chodziło mi o ADB5800xx, a czy ruszy na Vu+ solo2 lub Vu+ Duo2 Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi