Gość iRudy Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Kolega Grzegorz popełnił takowy co można zobaczyć w temacie: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,1642.0.html Ponieważ jest to jedyna przeróbka tego typu na którą trafiłem w sieci pozwolę sobie zapytać. Jak się ją robi? Pytanie w wątku z ogłoszeniem zostało skasowane więc może tu się ostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gery3 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 To proste:) ponieważ obudowa z Vodafone TV1000 to również SagemCom. Wiec płyta główna z ESI88 pasuje do niej jak również wyswietlacz i klawisze przedniego panelu Do tego org VFD w Vodafone jest białego koloru ( u mnie niestety zielony ponieważ biały sprzedałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A ja mam inne pytanie.Czy Grateria będzie pasowała o jakiegoś innego boxa?Ponieważ uhd-88 jest słabo dostępna na aukcjach.Zastanawiam sie nad kupnem Sagemcoma UHD-86 albo UHD-87.Widziałem ma francuskim eBay po 20e. Które (chyba są) podobne do uhd88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iRudy Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A ja mam inne pytanie.Czy Grateria będzie pasowała o jakiegoś innego boxa?Ponieważ uhd-88 jest słabo dostępna na aukcjach.Zastanawiam sie nad kupnem Sagemcoma UHD-86 albo UHD-87.Widziałem ma francuskim eBay po 20e. Które (chyba są) podobne do uhd88. UHD-88 jest całkiem sporo i czasem można dużo taniej kupić niż ESI-88 (głównie z aukcji od lombardów). To ESI-88 stanowi poszukiwany rarytas. UHD znika bo alledrogo usuwa aukcje pewnie z powodu ich nielegalności (wiadomo kogo tam w lombardzie obchodzi czyją własnością jest box). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gery3 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A ja mam inne pytanie.Czy Grateria będzie pasowała o jakiegoś innego boxa?Ponieważ uhd-88 jest słabo dostępna na aukcjach.Zastanawiam sie nad kupnem Sagemcoma UHD-86 albo UHD-87.Widziałem ma francuskim eBay po 20e. Które (chyba są) podobne do uhd88. Cieżko dostępne ale są jak chcesz pisz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja kupiłem mojego UHD za połówkę wódki :) Dosłownie. Także tuner za 20zł to bardzo dobra cena. Za ESI trzeba już zapłacić przynajmniej te 100zł wyłapując niezłą okazję no chyba, że trafi się na kogoś, kto nie ma pojęcia co sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojapierdziu Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 mam dostęp do jednego tunera vodafone tv center 1000 i pytanie czy ma sens wymiana procesora i pamięci tzn. czy u-boot i soft z np. esi-88 będzie ok. dla tego sprzętu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi