Gość darekrocznik71 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Panowie czy u was też jest problem z epg na tych kanałach, na innych kanałach TVP wyswietla mi epg na tydzień, to samo na innych kanałach, na TVP 2 jest tylko na najbliższe 15 godz. o Polsacie czytałem, że jest problem, czy jest na to rada przynajmniej na TVP 2 ? Image to Graterlia 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 EPGImport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekrocznik71 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Miałem ustawione EPG Import na różne godziny - start import oraz na obecną i nic nie ściąga do przodu, inne kanały wyswietlają na 7 dni oprócz tych 2, do tej pory było ok, dopóki podczas burzy z 5 dni temu nie wyłączyłem N-boxa z prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Sprawa ściągania EPG była omawiana kiedyś rownież na tym forum. EPGImport faktycznie nie załatwia wszystkiego ale dość dobrze sobie radzi z Polsatem. Natomiast większość kanałów z oferty nc+ ma całkiem niezłe EPG z satelity. Gdzie to EPG jest nadawane ... no niestety straciłem orientację, ale całkiem przywoicie ściąga mi się na TVP1 HD (ogólnie: cokolwiek z tego transpondera). Po kilkudziesięciu minutach oglądania odnoszę wrażenie, że braki z EPGImport mam odświeżone. Pomocna może być wtyczka EPG Refresh. Do spółki z EPGImport, bo Cyfrowy Polsat EPG nadaje na 24 godziny co najwyżej. Jeżeli masz uszkodzone EPG ... zatrzymanie OpenPLi i usunięcie pliku epg.dat z hdd i restart powinno pomóc. PS. Przed chwilą sprawdzałem: EPG z TVP2 mam na 7 dni a z TVP2 HD na 5. Czy z EPGImport czy z satelity, to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekrocznik71 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszło i chodzi nawet EPG kanałów Polsatu na tydzień do przodu, nie miałem w EPG Import zaznaczonego polskiego żródła i po restarcie epg hula, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi