Gość kokoo Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam szanownych kolegów.. ;) Otóż mam problem z pilotem lub z dekoderem. Z dnia na dzień padł mi pilocik, udałem się wiec do kolegi elektryka by zweryfikował czy wina pilota, posprawdzał coś tam na swoich urządzeniach i stwierdził że z pilotem wszystko ok. Rozkręciłem swojego ADB5800 BSLA i posprawdzałem kondensatory, nic nie popuchło. Prosiłbym o jakaś sugestie co mogło paść :-\ Soft na nboxie to najnowsza Grateria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryrzy Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wyłącz zasilanie, odłącz złączkę przedniego panelu... wepnij ją znów, sprawdź czy działa Wysłane z mojego LG-D802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokoo Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wielkie dzięki @ryrzy, wszystko działa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi