Gość frankk Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Co nie otwieram to przepraszamy , lecz niedostępne . To co dostępne to samopromocja przemijającej "gwiazdy" Kate Perry lub Pingwiny z Madagaskaru. To prawie to samo co regularne reklamy w państwowej TV. Warto sobie zawracać tym ... Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dawno dawno temu używałem go sporadycznie ale odkąd pojawiło się nasze IPTV zapomniałem już o tym pluginie :) W IPTV znajdziesz zdecydowanie więcej, jest aktualizowane co chwilę i wiesz gdzie szukać wsparcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frankk Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Też tak myślę W końcu dinozaury też wymarły ! "Go to --> Trash" Co do IPTVPlayer Nagromadziło się tego sporo w menu. Chyba przyszedł czas na podział na kategorie , bo się zrobi zamęŧ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi