Gość j00zek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 hm... a to oryginalne DVD? O ile mnie pamięć nie myli VIDEO_TS ma być dużymi literami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 hm... a to oryginalne DVD? O ile mnie pamięć nie myli VIDEO_TS ma być dużymi literami. Tak, ale jak się zamontuje w formacie iso zamiast udf, to jest widoczny małymi. W udf wszystko działa OK. :-) Tak, oryginalne DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 czyli generalnie jest ok, należy tylko pamiętać o poprawnym montowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 czyli generalnie jest ok, należy tylko pamiętać o poprawnym montowaniu. Jak będzie aktualizacja autofs, to nie trzeba będzie o tym pamiętać. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tyż fakt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 w testowych paczkach już jest, dziękuję. Można prosić o przeniesienie do zwykłego repozytorium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jaką masz wtyczkę do obsługi DVD? Co prawda do iso wchodziłem, ale przebrnąć przez menu i odpalić filmu już mi się nie udawało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jaką masz wtyczkę do obsługi DVD? Co prawda do iso wchodziłem, ale przebrnąć przez menu i odpalić filmu już mi się nie udawało... Na razie u mnie działa bez dodatkowych wtyczek. Jakie masz błędy w logu, ja tylko, że brak języka pl i będzie stosował en: libdvdnav: Language 'pl' not found, using 'en' instead libdvdnav: Menu Languages available: en Zamykam temat, automontowanie rozwiązane już na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi