robert_cz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mam pewne pytanie, propozycję modyfikacji. Pamiętam ze zwykłego linuxa, że można było uruchomić kilka konsoli i przełączać się między nimi przez, jeśli dobrze pamiętam ALT+CTR+F1 i kolejne. Da się coś takiego zrobić w nboxie przez ssh? Dlaczego mi na tym zależy, bo ciekawe by było gdyby można było odpalić już przy starcie logowanie Enigme2, może za pomocą jakiejś opcji w konfiguracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 do logowania nie potrzeba wielu konsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wiele konsol? Polecam zapoznać się ze screen'em. Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 coś szukałem, ale słabo mi idzie, może jakiś podpowiedzi jakiś przykłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A to nie wystarczy kilku sesji putty/ssh uruchomić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi