Gość carolef Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Po wyłączeniu dekodera poprzez wyjęcie wtyczki z gniazdka dekoder się nie uruchamia. Podłączam kabel zasilania i świeci tylko pomarańczowa dioda na panelu przednim. Żadnych więcej reakcji. Mieliście takie coś? Czy to możliwe, że uboot poleciał? Jak wcisnę klawisz power i włącze do prądu na wyświetlaczu pojawia się 00:00. Jak ew wgrać uboot jtagiem i jakim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Najpierw spróbuj env wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ale jak jak po wlaczeniu ciemny wyświetlacz. Na nic nie reaguje. Jak nacisne p+ lub p- i włączę zasilanie też bez reakcji. Wyświetlacz ciemny. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 To zapewne uboot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jtaga mam uboota też, czy powiesz jak wrzucić uboota? Szanowni forowicze, czy znajdzie się ktoś uprzejmy i powie mi jak wgrać uboota do ESI? Ja nie robię tego w celach zarobkowych, po prostu padł mi ESI i obstawiam, że uboot wyleciał. Scalono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie zajmujemy się na forum naprawą (przeróbką, wgrywaniem u-boot, ENV itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 jtaga mam uboota też, czy powiesz jak wrzucić uboota? Szanowni forowicze, czy znajdzie się ktoś uprzejmy i powie mi jak wgrać uboota do ESI? Ja nie robię tego w celach zarobkowych, po prostu padł mi ESI i obstawiam, że uboot wyleciał. Zacznij od podłączenia tunera do komputera przez łącze rs-232 i sprawdzenie, czy on w ogóle startuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi