Arek Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Dzień dobry wszystkim forumowiczom, jestem nie doświadczonym użytkownikiem E2 ale z chęcią ją odkrywam, mam dwa dekodery ITI5800SX BZZB oraz jeden ARIVA TT i właśnie z tym ostatnim mam problem. Dekoder ARIVA TT po włączeniu nagrywania na 1 głowicy mogę oglądać na 2 głowicy tylko kanały niekodowane. Wiem że w tym dekoderze jest możliwość jednocześnie nagrywać i oglądać inne kodowane kanały. Po przełączeniu dekodera na android taka funkcjonalność jest, ale wolę enigmę, jest szybsza, mogę edytować listę kanałów, itd.. Przyzwyczailiśmy się ponieważ ITI5800SX bez problemu nagrywa i udostępnia w tym czasie kanał na drugiej głowicy co jest przydatne szczególnie gdy nakładają się programy w TV. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Co mogę sprawdzić, zmienić ustawić, z chęcią spróbuję, męczy mnie to już jakiś czas. Dane systemu: Open ATV 6.4 Oscam_11722-r798 Głowice 2szt. DVB-S2 NIM Unicable II Jeżeli mam podać jeszcze jakieś dane to proszę o informację i drobną instrukcję co skąd wziąć. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi