Gość jacekj24 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Subtitleplayer_3.09_sh4 plugin do pobierania napisów zarówno do filmu odtwarzanego z hdd jaki i z nadawanego live. Można dopasować napisy do każdego filmu na każdym kanale. Potem trzeba go zaktualizować do najnowszej wersji wiec uruchamiamy z niebieskiego jak się uruchomi to aktualizujemy przyciskiem 0 na pilocie. Czasem aktualizacja może nie wyjść za pierwszym razem wiec restartujemy odnowa i aktualizujemy do momentu aż zniknie nam możliwość aktualizacji. enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer_3.09_sh4.ipk.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luckrz Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 A jak to wgrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekj24 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 skopiuj do root i dreambox explorerem zainstaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogus59 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Zainstalowałem ,ale nie pobiera nowej wersji , jak masz nową wersję to zapodaj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alanokolo Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Mi tam się zaktualizował pobrał napisy ale tylko do jednego filmu który live leciał film się skończył i ten player też bo nie pobiera już żadnych napisów tylko do każdego filmu te wcześniej pobrane się odpalają.Działa to komuś poprawnie? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luckrz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wczoraj się chwyciłem za instalacje tego dodatku i jak zrobiłem według instrukcji JACEK24 i śmiga jak ta lala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 aktualizacja do v3.29 DD_Subt_3.29.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gwozdziu Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 wie ktoś czemu jak dam run subtitle to wyskakuje Proszę czekać ! i zaraz error ? tutaj plik log w załączniku enigma2_crash_1415980897.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jakaś podpowiedź o jaki film nazwa chodzi oraz z jakim rozszerzeniem plik z napisami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gwozdziu Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 tytuł ani rozszerzenie nie ma znaczenia bo na każdym lecącym live filmie tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 dziwne u mnie nic takiego nie występuje... sprawdź wtyczkę z opkg enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gwozdziu Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 nie mam w opkg takiego pliku do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 GraterliaOS:~# opkg list | grep subtitleplayer enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer - 3.26 GraterliaOS:~# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gwozdziu Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 nie wiem czy dobrze zrobiłem ale tak: najpierw - opkg update potem - opkg list potem - opkg list | grep subtitleplayer i nie znalazło tego pluginu sprobowałem wpisac to recznie ale wywalilo ze go nie ma potem - enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer - 3.26 no i wywaliło to Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 bez sensu: enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer - 3.26 Jak już to: opkg install enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer ale widzę że na stronie http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/sh4/ też nie ma ... dlaczego u mnie znajduje nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ... dlaczego u mnie znajduje nie mam pojęcia. Pewnie zainstalowałeś sobie sam ze ściągniętej paczki ipk, więc masz w installed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ale ja mam w opkg list (czy tam sie wyświetla lista zainstalowanych?) Faktycznie ... odinstalowałem i z opkg list znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ale ja mam w opkg list (czy tam sie wyświetla lista zainstalowanych?) Wszystkich. Zainstalowanych i dostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xMakosPLx Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam, czy ktoś z powodzeniem używa tej wtyczki? Udaje mi się pobrać napisy ale wyświetla pierwszą linijkę tekstu i stoi :( Wysłane z mojego SM-G903F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi