osiemk Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam, przypadkiem odkryłem małego buga w Graterlii 2.1.0. System na dzień dzisiejszy w pełni zaktualizowany przez opkg. Na bsla wersja instalacyjna 2.1.0, na bska wersja upgrade z Graterli2 RC2. Efekty. W moim bsla zaczął losowo wieszać się wyświetlacz vfd. rozebrałem poprawiłem styki , odpisałem kondensatory do zakupu. Po restarcie przeprowadziłem próby: kilkukrotne załączenie i wyłączenie box`a w odstępach ok 1-2s. Enigma pada po 8-12 wyłączeniach. Efekt powtarzalny na drugim moim tunerze bska. Zainstalowane: openvpn, vsftp, skin blackglasshd W załącznikach crash-logi. Nie jest to jakiś specjalny problem - ale w niektórych wypadkach może wystąpić. Ciekaw jestem czy u innych kolegów też występuje. Pozdrawiam K. logi.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 W wszystkich GS problem z pluginem CEC File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/CEC/plugin.py", line 117, in CEC_Standby AttributeError: 'function' object has no attribute 'timer2' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi