Gość fruit1fruit Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Nie wiem może ja źle szukam - ale nie mogę znaleźć. Czy jest jakaś możliwość by lista nagrań wyświetlała mi się w G2 tak jak w G1? była moim zdaniem bardziej czytelna... I jeszcze klawisz info po drugim naciśnięciu wyświetla się ekran z pozycją bieżącą, następną i wiaderkiem informacji. Da się go jakoś zlikwidować ? gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 1. Na liście nagrań wciśnij MENU/SETUP/OPT i wybierz Ustawienia. Tam ustaw sobie odpowiadający ci typ listy. 2. Menu -> Ustawienia -> System -> Interferjs GUI -> Pokaż druki pasek info -> ustaw na Brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Dziękuję uprzejmie - człowiek uczy się całe życie... A i tak umiera głupi ;) To może jeszcze jedna kwestia, gdy ustawi się nagrywanie cykliczne dajmy na to co tydzień, jest jakiś "wildcard" który można wpisać w pole nazwa/tytuł który podstawi nazwę zdarzenia z epg? Czy wszystkie odcinki 'ojca mateusza' mojej lepszej połowy muszą się nazywać 'ojciec mateusz'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Przy nagrywaniu cyklicznym niestety nazwa zawsze będzie stała. Możesz poszukać na necie wtyczki Autotimer. Jej zadaniem jest automatyczne programowanie nagrań według założonych warunków. Wtedy każde nagranie będzie niało tytuł i opis tak jak jest w EPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi