Gość giant Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Mam głupie pytania, choć podobno nie ma takich. Obsługa EPG wg mnie nie jest intuicyjna, albo czegoś o EPG nie wiem... 1. Jak w EPG regulować wielkość czcionki? 2. Jak będąc w EPG zmienić kanał, na ten co jest podświetlony w EPG (spodobało mi się coś w EPG i chcę się na ten kanał przełączyć będąc w EPG bez wychodzenia do listy kanałów)? 3. Jak zrobić nr kanału w EPG? EPG pokazuje nazwę stacji, ale nie numer. Po wyjściu z EPG łatwo byłoby wybrać stacji wg numeru, skoro z EPG nie można wprost wybrać stacji, ale... nie wiadomo jaki stacja ma numer, więc trzeba czytać nazwy wszystkich stacji przewijając listę stacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Czerwonym (zap) uruchamiasz podświetlony, co do wielkości zależne jest to od skina. VirtualZap testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi