Gość swiergus Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam. Mam pytanie jak w temacie co trzeba zrobić ażeby działał time shifting , jakimi klawiszami się obsługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdybiona Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 zainstaluj z opkg restart gui i będzie w wtyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin.petrus Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Tylko żeby zrobił to z OPKG musisz podać mu nazwę paczki w repozytorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wydaje mi się, że autor wątku powinien doprecyzować, o co mu chodzi: 1) Załączenie timeshift - klawisz "PAUSE" na pilocie 2) Permanent timeshift - 2 możliwiości - wbudowany lub plugin - szukać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swiergus Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zainstalowałem z opkg i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi