Gość volf_66 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Koledzy kupiłem drugiego nboxa do domowej sieci i wysłałem dziś do fachowca do przerobienia bo nie bardzo czuję się na siłach, a nie chcę czegoś zepsuć. Proszę o waszą opinię, co wgrać aby było uniwersalnie, abym mógł sam zmieniać soft, abym przy wgrywaniu (zmianie softu) czegoś nie zepsuł. Chciałem aby mi gość wgrał Duo_Multiboot FreeBox+B4_team 03_2012 Wersja 1b.zip, ale teraz czytam, że przy tym uboot-ie można łatwo namieszać, moje pytanie jaki uboot wgrać aby było na dzień dzisiejszy najlepiej i najuniwersalniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 B4TEAM na tym działa wszystko, freebox, tux, hyperion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi