Gość radkon1981 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam, czy możecie mi pomóc aby otworzyć sobie w przeglądarce web info dotyczące oscama. W poprzednich softach jakie używałem wpisywałem ip tunera+port oscama i widziałem wszystko co się dzieje w oscamie. Na tą chwile nie mam takiej możliwości pisze że nie może odnaleźć... no cóż pewnie robię coś nie tak, bardzo proszę was o podpowiedz. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość future0 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Musisz podmienić binarkę na zawierającą webif, np: http://forum.xunil.pl/index.php?action=dlattach;topic=1055.0;attach=4771 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A czy możesz mi jeszcze powiedzieć gdzie są umieszczone te binarki do podmiany - w jakim katalogu go mam szukać w tunerku? Z góry bardzo ci dziękuję za pomoc. Właśnie dostałeś ostrzeżenie za dwukrotne nie czytanie forum i "IRAQ"/FAQ o oscamie. Te informacje są dostępne na forum. Choćby tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi