Gość bialy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam. Czy ktoś się orientuje jak prawidłowo skonfigurować OSCama pod mgcamd. Z przyczyn ode mnie nie zależnych nie mogę w chwili obecnej korzystać z OSCama a z drugiej strony chciałbym dalej korzystać z Graterlii. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ariel_matrix Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Podpinam się pod to. Autor znalazł rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowin666 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Sprawdźcie tych konfigów u mnie działają. Dajcie znać czy u was ruszyło keys.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi