Gość volf_66 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Koledzy szukam czytam ale jakoś nie znalazłem, w pasku info zamiast pikony Canal+ Family 2 HD - mam Canal+ HD Gol - ( w folderze z pikonami są odpowiednie pikony) w programie dremboxedit - opcją przypisywanie pikon od nadawy skojarzyłem odpowiednia pikone zrobiłem restart i dalej są stare pikony, jak to poprawić, zamienić ?? z góry dzięki za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zamień nazwy pikon ... pikony są w /usr/local/share/enigma2/picon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volf_66 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 zamieniłem nazwy, niestety na pasku dalej nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Cudów nie ma widocznie coś źle zrobiłeś bądź edytowałeś nie ten pikon. Pikony skąd z opkg lista jaka ? Jaki dekoder i co na pokładzie? (tych pytań nie powinno być, te informacje powinny być ujęte w pierwszym post). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volf_66 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 posiadam dekoder NBOX ADB 5800SX 250GB z serii BSLA. Dekoder ma wgrany uboot Freebox 1.3.1 053 oraz system ENIGMA2, wersję OpenPLI 8.3. Lista na 2 satelity astre 19.2 i hotbirda, była wgrana w tunerze jak kupiłem, dołozyłem tylko sobie swój bukiet (moje kanały wg. mojego uznania) podmieniając nazwy pikon , poprostu zamieniłem nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Oczywiście nazwy zmieniłeś na nr ref nadawcy? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volf_66 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 już jest ok, okazało się że były 2 pikony Canal+ 3D, teraz to zauważyłem i zamieniłem jeszcze raz nazwy i już jest ok, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi