Gość intsys Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mam takie pytanie. Co i gdzie zmodyfikować aby zmienić sposób regulacji głośności w G2. Chodzi mi o liczbę kroków. W tym momencie jest ich 20. Chciałbym żeby było 50. Nie wiem czy nie jest to jakoś sprzętowo ograniczone ale jeśli są na to sposoby to będę wdzięczny. Nadmieniam że mam ESI88. Przyznaje bez bicia że szukałem tylko na forum a google nie pytałem. W sumie to nawet nie wiem jak o to google zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intsys Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To inaczej zapytam. Skoro jest tak jak mówisz to dlaczego przez webif mogę regulować głośność w 100 krokach? Czy te regulacje to dwie różne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intsys Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Szkoda. W każdym razie dziękuję za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi