Marcin Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Czy ktoś używał tego i tego? Ja miałem ps3 z move ale pozbyłem się bo po pierwsze jest mało gier a po drugie trzeba być uzbrojonym w kontrolery ruchu. Zastanawiam się teraz na kinectem ale przed zakupem chciał bym poznać zdanie osób które miły z tym do czynienia. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lexs5 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam mam i używam najlepsza jest zabawa ze znajomymi i przy piwku , śmiechawa na maksa tylko trzeba uważać żeby sobie krzywdy nie zrobić czasem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 A używałeś move? Chodzi mi o porównanie. Wiem ze takie gry są fajne i śmieszne ale nie o to pytałem. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bloto22 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 xbox one z kinect :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kwak Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mam kinect-a, mam Wii (tzn kupłem mojej 23 lata mlodszej siostrze) i mój przyjaciel ma move z calej trojki wybrał bym kinect z tego względu ze nie potrzeba żadnych kontrolerów jedynie trzeba przygotować więcej miejsca dla graczy. Co do Wii mimo iż grafika jest marna daje dużo frajdy kiedy mamy 4 kontrolery i kilka promili we krwi. Z move miałem najmniej doczynienia bawiłem się w 'tanczenie' i oprócz kupy śmiechu niczym mnie ta zabawa nie urzekła, działa podobnie jak Wii, na kinect przerobilem chyba wszystkie gry sportowe, zawsze miałem zakwasy na drugi dzień :-) Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ok. też tak myślałem że kinect lepszy. Na ps3 w ogóle nie ma ciekawych gier pod move i w ogóle jest ich mało. Popatrzyłem co oferują do kinecta to zobaczyłem obszerna gamę gier. Jutro pewnie podjadę po xboxa z kinectem zanim rozejdzie mi się kasa za ps3 :) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conqest Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 podstawowa zaleta x-boxa to łatwiejsze przerobienie, za to ps3 ma lepsze bebechy - tak że wszystko zależy jak ktoś chce używać swojej konsoli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi