Shouces Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Potrzebuję zrobić coś na zasadzie multiroomu oryginalnego z NC+. Do dyspozycji mam BSLA i 2850. Pierwszy podpięty kablem do routera a drugi z kartą WiFi. Na tą chwilę wygląda to tak, że oglądam kanały na 2850 (oczywiście bez HD) metodą dodania streamów z BSLA na listę kanałów. Teoretycznie działa w porządku ale jak dwa tunery pochodzą dzień, dwa to zaczyna rwać obraz i tyle z tego mam. Słyszałem o pluginie PartnerBOX ale nie mogłem go wcześniej znaleźć i tak już jestem z "moją" metodą od kilku tygodni :) Czy ktoś ma pomysł jakiego pluginu najlepiej użyć? Wydaje mi się, że kwestią jest za duże obciążenie BSLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gx Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Partnerbox jest tutaj http://forum.xunil.pl/index.php?topic=710.msg8177#msg8177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Już go znalazłem ale pomimo dobrze ustawionego pluginu (wg. mnie) kanały nie streamują się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Dawno to było jak jak miałem do czynienia z tym pluginem... porównując plugin z dbox tam jest też servicewebts.so pewnie dlatego nie działa. Testy robione były tylko na kanałach stream tu problemu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi