Gość w4syl Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzisiaj chciałem połączyć się z dekoderem (wifi na rt5370) za pomocą Total Commander-a i nie udało się nawiązać połączenia, choć wcześniej wszystko działało bez problemu. W opcjach dekodera brak sieci wifi. Po wpięciu w USB pendrive-a, dekoder też go nie widzi. Tak jakby USB było wyłączone. Jak włączyć USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Podepnij pendriva i pokaż co pokazuje konsola df -h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w4syl Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 W ogóle brak zasilania USB. Mam podświetlany pendrive i nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jak masz pewność że brak zasilania to dekoder do serwisu bądź do kogoś kto się na tym zna (wystaraczy użyć miernika i wiadomo czy zasilanie jest czy tez go nie ma) Przepraszam ale podałem nie tą komendę co chciałem (zmęczenie pewnie) Miało być fdisk -l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi