cronos20 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 czy da się zaadoptować pilota od nboxa >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Trochę nie rozumiem o co pytasz? Bo ESI-88 z Gratelią działa tylko z pilotem od nboksa. To jego oryginalny pilot trzeba programować w trybie RAW, żeby działał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cronos20 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 o! to super, bo właśnie mam zamiar nabyć ESI-88 ale bez pilota i miałem targować się o cenę ze względu na jego bak ;-) a pilotów od padniętych BSKA to mam chyba ze 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi