kiso Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Cześć mam G2 RC1 i wszedłem na listę kanałów <<@matzg IPTV>> na jakiś kanał powyżej 100, teraz dokładnie nie pamiętam, chyba był to polsat hd... i po tym wywaliło mi GS'a i esi88 się zrestartował, tylko problem jest w tym, że z automatu on znowu chce się na ten kanał wbić przy starcie i ciągle mi się przez to dekoder restartuje. Da się jakoś przez ssh zmienić kanał? np. na tvp1. Poprawione błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 W /etc/enigma2/settings zmień linię (albo usuń) config.tv.lastservice i ewentualnie config.tv.lastroot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dzięki wielkie za pomoc. Usunięcie tych dwóch wpisów załatwiło sprawę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi