Gość Maly_P_kow Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam. na Graterlii da się włączyć streaming na androida? Jeśli tak to jakimi programami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wypróbuj: Enigma-TV oraz Vu+ Player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maly_P_kow Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Download enigmy nie działa Ten drugi program zainstalowałem standardowo odsyła mnie do aplikacji video. Sprawdzałem vlc, mx player wondershare player zawsze wyskakuje bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Zdaje się, że w dreamDroid działało... W połączeniu z VLC... Przynajmniej kanały SD, bo na HD telefon był za słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 U mnie na tablecie bez zarzutu działa zarówno SD jak i HD. Odpalam przez DreamDroid i oglądam w standardowym odtwarzaczu systemowym, odpalałem też na MX Playerze i też działało, tylko na SD słabo radził sobie z deinterlacem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maly_P_kow Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dreamdroid znam bo używam na dreamboxie. Teraz udało mi się uzyskać obraz na tvp info ( dreamdroid + wondershare player ) a na innych kanałach wyskakuje błąd, że nieprawidłowy format :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi