Gość second Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pytanie do naszego pracusia Richtera! Wiemy, że Twoje listy są najlepsze więc każdy chce ją mieć ale nie każdy może. Często piszesz, żeby wziąć się i zrobić taka listę samemu. I tutaj pytanie do Ciebie czy jest jakaś ścieżka postępowania jak robić tak dobra listę jak twoja ? Może napiszesz mały tutorial jak robić najlepsze listy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 nie wiem jak robić najlepsze listy ale ,jak się je robi opisałem już na forum ,wiec poszukać tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bloto22 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 witam Ja robię osobiście tak (używam 28.2 oraz 13e) ściągam najnowszą listę 28.2e Wrzucam na dekoder, wybieram zachowaj listę ,blind scan na 13E. ściągam na pc, w dreambox edit dodaje moją stara listę " ulubionych " z PL (bazująca na richtera liście od bardzo dawna) Teraz mam 28.2 nietkniętą oraz moje PL ulubione. 15-20 minut pracy i mam listę, po blind scan uzupełniam brakujące kanały w ulubionych PL starych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RZE34J7 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Emisja kanałów MTV z 11,075GHz,pol.V ,sat HB Wyłączona. Nowe parametry techniczne są dostępne od 06.10.2017: Hot Bird(13,0°E)-12,015GHz,pol.H,SR:27500,FEC:3/4;DVB-S2/8PSK MTV Live HD -SID:21 CC Family -SID:24 VIVA Polska -SID:45 - od 17 października w tym miejscu MTV Music Nick Jr Polska SID:6 VH1-SID:7 Comedy Central Polska -SID:30 Nickelodeon -SID:11 Comedy Central Poland HD -SID:32 Paramount Channel HD -SID:33 Nickelodeon HD -SID:14 MTV Polska HD -SID:35 Witam, jak mam to zrobić aby powyższe kanały mi chodziły? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki7777 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam, jak mam to zrobić aby powyższe kanały mi chodziły? Proszę o pomoc Nie napisałeś jaki masz tuner, ale szukasz nowej listy w repo z listopada i wszystko gra. Ja miałem swoją to skopiowałem niedziałające kanały i wszystko śmiga jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RZE34J7 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Mam czarny dekoder nbox. Jestem poczatkujący i niestety nie ogarniam tego az tak. Co znaczy "nowej listy w repo" ? Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki7777 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Nie wiem czy w GOS menadżerze są do pobrania listy z kanałami czy dla nbox'a już nie ma aktualizacji. Potrzebujesz ogólnie nową listę i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi